Byt språk:
  • en
  • sv

Om oss

Vi på TouchPoint Research erbjuder företag möjligheten att bättre förstå sina kunder med hjälp av en snabbare, enklare och billigare insamlingsmetod.

Bakgrund

Traditionella undersökningar görs för sällan och visar endast en ögonblicksbild av vad kunderna tycker. Med vår smarta metod kan du ställa frågan på morgonen och få svaret samma dag. Du kan mäta bemötande, servicenivå, drift, sortiment och atmosfär - direkt i mötet med kund. Bara din egen fantasi sätter gränserna! Vi vet att du behöver snabbare återkoppling nu än någonsin!

Teamet

team image

Carin Lundén

VD

Carin har tio års erfarenhet av statistik, consumer behavior och marknadsundersökningar. Hon har även en magister i Statistik från Stockholms Universitet och ett graduate certificate in Marketing från QUT, Australien.

Tel: 0708-799 179 | Maila mig

team image

Fredrik Karlsson

Försäljningsansvarig

Fredrik har 6 års erfarenhet av IT inom drift & molntjänster hos en av Stockholm största aktörer inom outsourcing av IT. De försäljningsområden Fredrik har skött är klient & produktförsörjning samt helhetslösningar av IT-drift.

Tel: 076-115 86 27 | Maila mig

team image

Linus Axelsson

Teknik & Utveckling

Linus har jobbat med IT i tio år inom telekom och retail. De sista åren har han varit IT-ansvarig på en medelstor Europeisk koncern.

Tel: 0709-305 300 | Maila mig

team image

Mårten Nygren

Ekonomi & Kundservice

Mårten har nio års erfarenhet av försäljning och marknadsföring från telekombranschen. Han har en magisterexamen i ekonomi från Stockholms Universitet.

Tel: 0708-799 177 | Maila mig

team image

Arefin Basher

Teknik & Utveckling

Arefin har sju års erfarenhet inom IT och har arbetet med flera stora aktörer på marknaden. Han har en civilingenjörsexamen i produktutveckling från KTH och en kandidat i företagsekonomi från Stockholms Universitet.

Maila mig

Partners

partner image

Quicksearch

Medarbetarundersökning som ger dig insikt och engagemang!

Quicksearch har genomfört undersökningar i 20 år, både till medarbetare och kunder. De är experter på statistik, undersökningsmetodik och analys.

partner image

Learning4u

Ledarskapsutbildningar inom feedback

Learning4u har sedan 2001 tränat ca 20 000 chefer i feedback.
Deras erfarenheter i kombination med aktuell forskning visar att tydlig feedback
ger tydliga resultat.